Jak začít?

První krok, který spolu uděláme, je osobní nebo on-line setkání, při kterém mi nezávazně sdělíte Vaše představy, přání a informace, které povedou k realizaci Vašeho bezchybného dne. Já Vám sdělím svou nabídku služeb a následně budete mít čas si vše promyslet. Pokud mi svěříte Váš den D, začneme plánovat detaily a další schůzky.

Dodavatelé

Obklopuji se prověřenými profesionálními dodavateli, abych zajistila bezchybný výsledek. Proto se nemusíte obávat, pokud nemáte žádné dodavatele z Vaší strany dopředu připravené nebo vysněné.

A pokud přece jen máte své dodavatele předvybrané, projdeme spolu jejich nabídku a možnosti k zajištění bezchybného chodu Vašeho dne.

Během svatebního dne koordinujeme a přebíráme plnou zodpovědnost za to, co bylo naplánované a řešíme tyto oblasti svatby:

LOGISTIKA

Kontrolujeme dodavatele a provádíme platby.

OBŘAD

Koordinujeme průběh obřadu, řešíme doklady.

MODERACE

Obeznamujeme hosty s průběhem dne, aby věděli, co se bude dít.

HOSTINA

Během hostiny koordinujeme výdej jídel, aby byla zachovaná návaznost a nenastaly prodlevy mezi chody.

ZÁBAVA

Organizujeme tradice, proslovy, zábavu.

ASISTENCE

A v neposlední řadě jsme k ruce novomanželům i hostům po celou dobu konání svatby.

Ceník služeb

Protože v mých službách nenaleznete žádné balíčky, proto i ceny jsou individuální. Každá svatba je jedinečná, nelze ji zaškatulkovat, proto vždy tvořím rozpočet na individuální bázi. Rozpočet stojí na náročnosti dané svatby, umístění místa svatby, apod., proto mě neváhejte kontaktovat.

Kontaktujte mě

Obklopuji se profesionály v oboru a realizuji svatby na nejvyšší úrovni. Věřím, že každy pár má své osobní kouzlo, které je potřeba do procesu tvorby správně zakomponovat a proto si velmi dobře uvědomuji, jak je pro snoubence důležité takovou osobu najít. Najít člověka, kterému s naprostou důvěrou
svěří svůj velký den.

Prohlédněte si moji práci